Munkám során több éve dolgozom felnőtt- és utánpótláskorú sportolókkal. Részt vettem, illetve jelenleg is részt veszek világversenyekre, illetve Olimpiára való felkészítésben, ugyanakkor szívesen vállalom amatőr sportolók felkészítését is. 

A sportolóval való közös munka során fontosnak tartom, hogy a sporton kívül az élet többi területével is foglalkozzunk, hiszen a párkapcsolat, a családi élet, a munkahelyi/iskolai nehézségek mind hatnak ránk és teljesítményünkre. A konzultációk során ezért a sportot mindig tágabb környezetbe helyezzük és a sporton kívüli elakadásokkal, konfliktusokkal is ugyanúgy dolgozunk. 

14 éve mászom sziklán- és műfalon, melyet sok éven át versenyszerűen űztem. Saját sportolói tapasztalataim nagyban segítenek engem abban, hogy a hozzám érkezők nehézségeit, félelmeit megértsem, átérezzem.

Szeretném a hozzám érkezőt hozzásegíteni ahhoz, hogy örömét lelje a felkészülésben és a versenyzésben egyaránt, a sportkarrier melletti és utáni életét is ápolja, valamint, hogy a pályán és a pályán kívül is egy kiegyensúlyozott és tudatos sportolóvá, emberré válhasson. 

IMG_20200810_125359

Egyéni konzultációim mellett, a Terápiás Élménymászás alapítótagja vagyok. Ennek keretein belül vállalok önismereti, személyiségfejlesztő célú fal- és sziklamászást. Erről a lehetőségről bővebb információ itt található: http://elmenymaszas.hu/